юни 4, 2016
1907 Views
1 0

Филми: Bulletproof Monk 2003 DVDRip БГ Аудио (BG audiо)

Написано от

Bulletproof Monk 2003 DVDRip БГ Аудио (BG audiо)

Шестдесет години загадъчен монах без име се скита по света и защитава един свитък – свитък, в който се крие ключът към неограничена мощ. През всичките години по петите са му банда от наемници, които работят за стар враг на монаха, който иска да се добере до свитък и да притежава мощта му.

В днешно време монаха се намира в Лос Анджелис и търси „избрания“ на когото да прехвърли тази тежест да пази свитък, а монаха да излезне във ваканция, но избраните се оказват неочаквана двойка от забавен джебчия – Кар и красивото момиче Джей, което живее два различни живота, единия нощем, другия денем…

Здравейте приятели на Kefche.info!
Ако четете това значи сте решили да си починeте от тежкото ежедневие или просто да разцъкате в нета да убиете скуката !

Ако искате да ни изпратите някой смешна снимка, виц, видео или мъдрост и това да стане достояние до повече хора ние с радост ще публикуваме това!

Моля изпращайте Вашите приятни мигове и емоции на контактии ние ще ги направим достояние на повече хора !

Няма нищо по-приятно от това да накарате някой да се усмихне !
Внимание смехът е заразителен и нека да разболеем повече хора!

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Категория:
Кеф ти филми

Leave a Comment