февр. 19, 2019
3816 Views
0 0

Като в „Карибски пирати“ мъртвите души решават кой ще управлява!

Написано от

Като в „Карибски пирати“ мъртвите души решават кой ще управлява!
Досущ като във филма „Карибски пирати“ на финала на вота изборните машинации се решават с броят на мъртвите души в списъците!

Каквито и закони да се избират докато мъртвите не се извадят от списъците няма да има Демокрация у нас!
Истината е, че тези мъртви души са равни и на партийна субсидия, която се поделя от политическите партии!

От 2012 година насам този списък на мъртвите души расте вместо да намаля и стигна над един милион тайни гласа за ГЕРБ и другите в управлението! Корпоративен вот купуване и продаване на гласове и мъртви души са достатъчно голяма причина да се свика консултативен съвет по националната сигурност и няма кой освен президента да го направи, а в противен случай и той става част от това национално съзаклятничество в името на партийната субсидия !

Спомняме си референдумът на Слави Трифонов, в който не искаха да има партийна субсидия и нали именно тя е една от причините за да не се поправят избирателните списъци?

Спомняме си и как не им достигнаха 15 000 гласа за да направят референдумът задължителен на фона на един милион фалшиви гласове, а това не е ли доста подла и недостойна измама от управляващите?

Машинното броене не е като при хората от ГЕРБ като на машините не може Цветанов и Бойко да им казват – там им казват хората, а изборите за хората да направят своят избор, не политиците!
И така държавата ни е окупирана от пирати, които с помощта на всички средства са щурмували властта и са готови на всяка цена да я бранят !

Кой хакна централният регистър ли, ами защо в служба ГРАО има повече ЕГН-ета от колкото живи хора, а това са една малка част от въпросите на които никой не отговаря, но е време за отговори !

 

Ние  не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Категория:
Кеф ти тук

Leave a Comment